vreau ca tu să fii fericit

obișnuim să dăm întrebări simple și mai adesea să primim răspunsuri ample și bogate în înțeles..

” -- tu ce îți dorești cel mai mult pe lumea aceasta?

-- să fiu fericit.
-- și ce înseamnă fericirea pentru tine?
-- păi nu știu să-ți spun exact acum, să fiu cu cea pe care o iubesc, să fiu... fericit


nu este nevoie de un fanatism sau un angajament special pe care îl avem de mici ca să ne construim după acel model viața...


Fericirea este partea iluzorie a vieții, ceea ce o parfumează, o cîntărește, o evaluează pentru alții prin Respect sau Nu, prin abundență sau prin ceva neordinar, dar atât de obișnuit și accesibil altă dată.
Fericirea este partea componentă a binelui. a părții pozitive. fericirea ne îndeamnă la cunoaștere și la manifestarea emoțiilor dintr-o stare în alta, fără să altereze celelalte ”componente”.
Fericirea este un mod de viață. te trezești dimineața și îți spui că ești fericit, scrii cuiva un mesaj și zîmbești. Fericirea este partea din puzzle care lipsește pentru o vreme, iar noi o căutăm, o identificăm cu eul nostru, cu familia, cu apropiații noștri..cu munca noastră ...cu realizările noastre, cu idealurile noastre ..și în final o alipim.

fericirea este o stare.. o stare de plenitudine, de dragoste ...este o dovadă de iubire de la cineva. ea vine întâmplător, la un colț de viață neașteptat și îți surîde, te ia de mână zâmbitoare, buimăcindu-te și mai tare și te aleargă prin toate cîmpiile înflorie din lume, te scaldă în cele mai curate ape și te ține sus-sus, pe cele mai înalte vîrfuri!!!!

Să fii fericit prin tine, prin gândurile tale, prin ce te naști - tu, viață!


happy birthday, happiness!

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"