Se topește Bâlea Lac!

Alertă ecologică, cine mai vrea să-și simtă gheața sub dos..mai are ocazia. Bâlea Lac încă nu s-a închis, preţul pentru închirierea uneia din cele 14 camere duble este de doar 200 lei/noapte, ne spune
Adelina Grigoroiu, director de marketing. Mă gândesc oare cum arată la față omulenii care ar mai dormi niște nopți pe gheață... când afară zburdăăă a primăvarăăăăă!
Cică, acest castel de gheață ar mai rezista inclusiv și în aprilie, dacă mai sunt favorabile și condițiile meteorologice... Așa că, înainte să vă închiriați camera... vă uitați și la meteo.. să nu va treziți îngropați în gheață. hmm... vorba vine dacă vă mai treziți.. 
A.G. se adresează și celor care iubesc sporturile extreme: în acestă perioadă Bâlea Lac pare a fi destinaţia ideală. Aici stratul de zăpadă este încă deosebit de bun şi consistent, iar pârtiile naturale sunt în stare bună.
Cei interesaţi mai trebuie să ştie că, pentru a ajunge la Bâlea Lac, se poate merge cu maşina până la Bâlea Cascadă, iar de aici singura modalitate de acces este telecabina, şoseaua Transfăgărăşanului fiind închisă în această perioadă între Bâlea Cascadă şi Bâlea Lac, precum şi pe o însemnată porţiune din sectorul sudic (judeţul Argeş).
NU  ESTE INTERZIS MINORILOR!!!

                                             poftiți la masa de gheață!
                                             Arată delicios!!!


                                                        Priveliștea.... pentru extrimiști!

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"