Guess who? Barbatii sau noi?

Toti barbatii isi rup gatul dupa femei, dupa femei frumoase, inteligente, putin nebune.. ca nu strica la casa omului, femei de iesit la o cafea..femei de luat cina la restaurant, femei pentru hotel, femei de birou, femei de metro, femei -femei, femei-de-casa (specie preponderenta in jungla de Est)!!! :)) Mii de situatii in care barbatii isi pot rupe gatul dupa femei. Cel mai dur este cand ei nu recunosc, iar daca femeia lui ii face furori pe strada (involuntar existentei ei misterioase), barbatu' ,ca sa se scoata, isi gaseste scuze sa-i puna un pik sacul pe cap... si na.. sa-i mai taie din "lungimea" nasului. :) Mai sunt si specimene bune, cu coronite si aripioare aurite..care poarta femeia pana in al noulea cer, la care femeia..il trimite la subsol fara lift in doi timpi si trei miscari, de ăia chiar pot sa spun ca nu au noroc, ca nu au... Nu au mancat kk de mici.. ..poate la pescuit le merge.
Daunazi..la scoala.. o vad pe colega mea rezemata toata de zid..pupandu-se de mama focului cu un flacau.. In timp ce mergeam spre sala de curs ma gandeam la ea: e fericita! Acum se explica si de ce zambeste asa de mult, intuiam ca-i ramasese ca defect de la un job tampit... la care trebuie sa zambesti mai tot timpul...
La curs, profa mea aminteste de aceasta "rupere de gat" dintre barbati si femei! Dar cine castiga.. cine are cele mai multe privilegii?? mmm, cred ca ambele tabere ar fi egale...depinde cine se vinde mai bine.. si cu cat?! :D
Ok, daca as incheia mica mea pledoarie :) nu as putea sa concluzionez nimik.. pentru ca ce am vrut sa spun.... nu pot sa spun! :D S-am incalecat pi-o sha .. si nu mai ajung sa spun povestea... Ca ramane pe alta data... http://www.youtube.com/watch?v=xQb8VBeiagIReactia lui Carmen dupa ce termina de citit:
- femeie ce articol....care era ideea de la care ai pornit/?si care ai vrut sa o scoti in evidenta? (art cu guess who?)
moi:

- i'm so tired.. Carmen,... ca m-am oprit pe drum...si m-am impedicat de scara
ideea este
tre' sa o gasesti
este ideea.

Bestia de Carmen :) :
 - concluzia mea e ca nici tu nu stii
Je:

- ba da..
vorbeam de "rupt gatul" care se face in diferite feluri
si ca sa fac concordanta intre subiect si verb.. am creat si personajele.. femeia si barbatul.. personajul bun si rau
ca nu fiu cinica.. am spus ca ar putea sa fim egali
..so... de ce as fi egala.. cu cineva care imi pune sacul in cap?!
deci tre sa ai imaginatie cand il citesti.. si un feedback bine tintit
- Alla, fiecare om ..."interpreteaza'cum vrea, cum poate..
- si Carmencita... spotul de la Guess.. e un spot interesant care evidentiaza dorintele apetisante de a(-ti) rupe gatu'.

Ca sa fiu sincera.... e cu final deschis.. stiti voi, bufet suedez, fiecare isi pune in farfurie ce vrea..

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"