Campanie impotriva fumatului!!!!

"Timpul trece, intrebarea e cum trece".. spunea Constantin Noica ..Nu ca as sta cu metafizica si cu filosofia in brate zi de zi.. dar afisul  cu conotatie culturala :) mi-a urmarit 4 ani de liceu. Era pus la intrare intre directiune si biblioteca... si cum era enorm si pe fond rosu... intrebarea timpului ma roade de pe atunci.
Tatal meu mi-a spus intr-o seara la telefon: TIMPUL ESTE MASURA VIETII!!! Cuvinte simple si extraordinare... cu cat talc au fost spuse de tata.. nu va pot reda! Tatal meu s-a lasat de fumat in '92.. S-a reapucat la sfarsitul verii 2008.. si mi-a spus de curand ca iar s-a lasat!!! Sa aiba mai mult timp sa se bucure de nepoti!!!


Eu, timp de 3 ani incercam sa ma las de fumat.. diverse... cand eram shtudent cu carnet... bagam mmotiv -BANI (economisesc din banii de buzunar), cand nu mai mergea faza... o bagam cu sanatatea, cu campania impotriva fumatului -cancer, si alte greutati grele.. dinti galbeni :) ... Cand nu a mai mers faza... nici de data aia..l-am lasat, pur si simplu.. din plictiseala sa fac un lucru repetitiv.. pe parcurs imi dau seama de ce l-am lasat, nu imi doresc sa pierd aproximativ 2 ore -2,30" pe zi... ca-cam atat imi ia un paket de tigari pe zi:) ...Sunt geniala!!! Cine nu vrea sa piarda timp, sa se alature!!!


tu de ce te-ai lasat de fumat?
si daca nu te-ai lasat, ce te-ar face sa iei decizia sa te lasi de fumat?
si daca nu esti fumator, cum ai putea sa ii ajuti pe ceilalti sa se lase de fumat?

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"