pro demo!

ora 10:30
Lumea este un car plin cu de toate, care se opreste la fiecare poarta sa arunce pachetul, metaforic vorbind.
NU de fiecare data aspiratiile se realizeaza, dar se transforma pe parcurs si iau forma sufletului nostru.
 Cand aveam 18 ani nu imi imaginam ca am sa duc o viata de nomad, acum ma simt mai tanara ca la 18. Am 5  ani..invat "sa merg" din nou!

....M-a bulversat Parisul, nu doar in bine.. binele se arata tarziu..mai repede intelegem raul!
Cat de diferit ... cat de haotic poate sa fie acest oras! Cati ochi ii urmaresc dimineata rasaritul.. si cate cupluri adorm la apusul soarelui? Cata diversitate?? Care ar fi oare cuvantul perfect descriptiv pentru Paris? “Je t’aime, Paris!”???? Prea sumbru pentru sufletul tau luminat!
 Pot sa spun ca am un apetit de ... vreau o salata proaspata!


ora 19:45
Am pornit cu gandul sa gasesc un local unde gasesc si wi-fi.. am gasit nimic.. ori sunt pline ochi.. ori n-au..ori ...la-la!!! Ca sa ma simt Napoleon.. am vrut sa fac mai multe lucruri.... Pana la urma a iesit  nimik, plus ca eu am inghetat!! Deci incepe calatoria: drumul spre laverie/spalatorie :) cu laptopul pe un umar..si cu celalalt taraind maldarul de rufe... intru... ca prin somn selectez un program tampit... si ma duc.. hoinaresc strazile.. intr in 3-4 baruri... orie e plin.. ca na..e duminica seara, oamenii mananca, rad, Alla cauta.... pe dracu! Nu gasesc... ma intorc spre laverie.... ma gandesc ca se termina programul. Nu era terminat. Intru sa beau o cafea.. mananc si un croissante... Gustul untului pe care il simt..imi aminteste de casa, imi aminteste de mama. Si gandurile mele se impletesc cu dorul de casa. Prin ochii mei trece mama cu tata, Tudor, gustul dulcetii de cirese albe.. Cainele meu, mirosul de lemne arse!!! Ce viata am dus... nu creier ars pe asfalt!!!   Ma trezesc ca se bungheste la mine personalul, oare ce am facut?! of! Astia vor sa se duca acasa... aici scrie pana la 20:00.... Ma duc, ma duc! Stati linistiti!
Ma asteapra surprizele la laverie.. hainele mele s-au stricat toate.... decolorate, sfasiate de detergent... sunt toate "moarte"... Amin, Alla! Imi zic: fii optimista..... ia ce e mai bun din situatie--- poti sa faci din ele carpe de sters praful!!!
ok! hai sa le uscam... ca nu facem o treaba pe jumatate! Creierul Allei se stocheaza la 20 min.... de uscare... Rezultat.. hainele decolorate, colorate... cu parfum de arsura!!!!
Sa le fie de bine la astia cu soldurile.. ca-chiar :) nu am cum sa ma duc nici acum pe la ei!!!!! Va pup! Sfat pentru copii mari si cu-minti!!! Cititi, verificati, corectati daca e cazul.. nu incapatinati ca mine.. si cu cu-curul gol! :))
P.S. Hai ca mi-au mai ramas rezerve, mai exagerez.. ca doar nu am dus dulapu'!!!!

ora23:20
L-am vazut pe Martin. Martin este receptionerul de la Hotelul Louis II.  "Martin, da-mi un cod de net... nu mai stie tara nimic de mine.. tragedie!!!! Promit ca din 2 nu te deranjez.. imi pun net si eu..ca gospodaru'! " ...No problem, mai vina.. si cand ai internet!!!
Waaaaa!!! Urc 4 etaje in cateva milesecunde..... mmmmmmmmaaamaa!! Acum am sa stau pe facebook, skype, messenger.... Mda..si maine tre' sa ma trezesc.... nu am cum...
OK.... Noapte buna!


Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"