lui he & she

"He este un afemeiat. She se gândește la el. He se gândește la ele. La prietenii lui, la el se gândește She.  Relația lor se bazează pe instinct. Pe gânduri sincere și deocheate. She se simplifică la dorința lui, vrea să devină femeia lui He. She greșește. Prima greșeală a lui She – neîncrederea. He comunică cu exteriorul. She comunică mai mult cu interiorul. S-ar spune că se completează. Dar fuziunea are loc doar in actul sexual. 
He- vrei omleta?
She – nu
He insista. She cedează.He se întoarce la locul lui, la gândul lui bizar. He fumează în timp ce mânăncă. O urmărește pe She. She e obosită de comunicarea interioară. She coboară în barul de la parter. Comandă o vodka dublă.  Se uită la telefon, nici un apel, nici un sms. Intră pe facebook.  Mesaje de la prieteni..obosită să scrie, să gândească ..inchide telefonul. He se gândește ce face She. Nu înțelege de ce a plecat She. Nu înțelege de ce nu a oprit-o pe She. He trimite mesaje femeilor, care încă îl mai așteaptă în multe paturi reci din Paris.
 Cartierul preferat a lui He este Montmartre.  She adoră acest cartier.
 Este o coincidență între He și She.  Ambii lipesc etichetele de la supermarket pe pereții bucătăriei .
He crede că She îl imită. He este intrigat că She a plecat. Fumează țigară după țigară. Paketul de Marlboro se va termina în curând. He ascultă muzica lui. She cântă la karaoke. She nu înțelege iresponsabilitatea lui He. Si bea.  She iese afară să fumeze. She plânge. Afară e sfârșit de noiembrie si plouă..."

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"