What if everything is an illusion and nothing exists?

Aseara ..la un pahar de vin...am vorbit cu S despre iluzie. "Everything is an illusion" ...A fost o discutie mai mult subiectiva, asemenea chestii nici nu indraznesti sa le discuti obiectiv :)) ti s-ar parea ireale..si la un moment nici tu nu ai mai crede ce spui..  s-ar fi pierdut tot farmecul in teorii..
 Iluzia se naste, se percepe si se subintelege ca fiind o forma de adevar :)
Somnul purifica, stinge si aprinde alt ciclu de iluzii, deziluzii.. Ca eu traiesc nu este o iluzie, dar ca exista altceva in jurul  meu este o iluzie :) ..cam asa ar iesi.. Ne cautam scuze sa fim fericiti, sa  "ne abandonam" in totalitate noua  pornind de la ideea ca putem controla.. dar si aceasta e o iluzie :P
 Chestia cu iluzia.. pentru mine e ca un cerc.. ma rotesc in jurul ei, si fiecare  sfarsit si inceput de circuit are acelasi nod.. Nodul pe parcurs se ingroasa.. si devine mai evident decat insusi ILUZIA din interiorul cercului...  M-as intreba la un moment dat atunci... de cate ori am facut acest cerc..sa-mi demonstrez o sursa de adevar in aceasta iluzie..ca sa devina nodul cercului mai important decat insusi ideea de la care am pornit :)

Have a nice day, is not an ilussion what are you reading right now :)

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"