traind in expresii

e vorba simpla "Viata e prea scurta!", dar cu multa intelepciune.
de obicei uitam sa ne bucuram de bucuriile simple, visand la cele mari.. si peste cativa ani realizam cat de tristi suntem. Avem prieteni care treptat nu pot sa tina pasul.. si se indeparteaza in ceata. Pe moment te doare si ai vrea sa mergi dupa ei, dar e mai bine sa iti continui drumul, astfel stagnezi, si iar trec ani si iti spui "a fost o vreme!". Vremurile le facem noi,"Cum iti asterni, asa dormi", mda.. Aceste ultime zile din post ma fac sa gandesc mai profund la ceea ce sunt eu in raport cu ceilalti, ce am facut eu, sau ce ar mai trebui de inlocuit. Uneori, in aceasta analiza, imi obosesc instinctele.. si de plictiseala sa mai rememorez inca o data trecutul ce l-am facut cu mana mea, prieteni care nu au putut sa tina pasul.. renunt la ideea de a "intoarce" ochii.
Viata e scurta, acum esti copil.. si iti amintesti cu placere cum gustai primele cirese din mai, mirosul de iarba verde, prietenii de joaca, primii fiori de dragoste, prima responsabilitate, emotii, blocaje invinse, mirosul marii...
Corpul este primul indicator care arata ca viata e scurta!!!
Viata e frumoasa de fapt si e atat de simpla, avem o singura conditie pe pamantul acesta: sa fim fericiti! Dar ne gasim diferite motive sa para imposibila.
Nu cred ca daca un prieten, pe care da! il consideram prieten.., vine dupa un timp si iti spune "am obosit de tine, vreau altceva".. el nu este decat un trecator ca si tine, iar trecatorii au si insotitori, din pacate nu dintre cei mai buni.. pe care ii inlocuiesc cu usurinta sau cautand din greu :)

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"