exista (si) seri

iesit aseara clanul femenin. baut, mancat si distrat.. Ultima parte pot sa o silabisesc de trei miliarde de ori.. Distrat mult si indesat. Ras mult cu pofta.. de ceva vreme uitat ca asa ceva exista.


Daca pana ieri judecam intr-o oarecare masura femeile.. dupa seara de ieri.. nu am ce comenta. Femei frumoase..elegante.. baute alergau prin pub..fara ciorapi si pantofi :)
Palarii si pene aruncate.. Seara aia se numea 8 MARTIE! Aveau voie sa faca ce le trecea prin cap... Ca obsevator mai mult... mi-a placut peisajul.... Si da.. nu exista retete sa faci o femeie fericita.. sa o alinti.. si sa-ti plimbi degetele prin parul ei, trebuie sa o lasi sa zburde.. si sa ii dai doar senzatia de libertate.. Sa o minti frumos.. Sa o apuci de varful degetelor si sa o porti dupa tine! De asta cred ca e mai simplu sa fii barbat.. pentru ca femeile accepta orice tip de minciuna care le face sa se simta mai bune, mai frumoase.. si mai iubite!

Aseara am primit o floare facuta dintr-o tigara! :) O floare dintr-o tigara! Si m-am bucurat mai mult ca si-a stricat o tigara.. sa isi "tuguiasca" imaginatia, decat sa o fumeze. Barbati, renuntati la tigari.. confectionati flori si daruitele.. Asa va lasati de fumat cu incurajari si cu talent!!

Postări populare de pe acest blog

Adrian Paunescu, “Mor Actorii”

"Fa-ma, mama, cu noroc/ Si arunca-ma in foc!"