pentru femeile din Rusia!!

vacanta de iarna am hotarat sa o petrec alaturi de familie, iar o parte din ea.. In Sankt Petersburg. Si va spun sincer, nu regret nici o secunda ca inghet pana aproape sa simt moartea in creer cand ma vizitez centrul istoric, Ermitaj, podurile de pe Neva.. si mai ales femeile rusoaice. Sunt absolut fermecatoare! Bucata din bucata! PE LIMBA tuturor! Dac' in primele zile mi se parea ciudat sa vad mai multe femei decat barbati cu berea in mana... pe strada.. dupa 4 zile am inteles!! E frig
Majoritatea imblanite, blonde, imbujorate, cu niste ochi superbi, albastri...rusoaicele, fara efort, sunt cele mai frumoase!

Au ceva aparte, o feminitate dura.. amestecata cu o doza intensa de eleganta! Si daca cineva ma contrazice, ii invit cu drag aici, in Sankt Petersburg!

Despre barbati.. hmm..rusi! si am spus totul! Daca le placi si vor sa te cuceareasca, asteapta-te la o tona de trandafiri, restaurante scumpe..si limuzine :))

Bucataria ruseasca... magnifica, sunt foarte ospitalieri si pusi mereu pe distractie. Prima mancare pe care v-o recomand - vodka.. servita la -17 grade! :)

E un oras un pik scump.. dar nu veti regreta nici o secunda.


P.S. Eram intr-un supermarket.. in ajun de Revelion, faceam cumparaturi impreuna cu familionul...si ce vad!!! O minunata rusoaica, imbracata office.. savurand foarte frumos doua ciocolate dintr-un paket de cadouri! Atat de superba mi s-a parut femeia acesta! O bucurie atat de simpla, pe care a transformat-o pentru cei care o priveau.. in adevarata placere.. sa privesti cum o minunata rusoaica, dupa ce isi facuse cumparaturile... dupa o zi extraordinara de incarcata, s-a asezat pe o bancuta .. si savura o ciocolata din preferatele ei, Iar acea ciocolata, in momentul acela, eraapentru ea.. si Craciun, si Revelion, si odihna!!! Pentru mine ..aceasta imagine a fost cel ami frumos cadou de Rev pe care Mos Craciun a putut sa mi-l dea! O femeie savurand o ciocolata.. cu toate celule ei dupa ora 8, negandindu-se la caloriile, economiile care le-a stricat, grijele de maine, sotul care va veni un pik baut seara acasa!! La masa de sarbatoare.. negandindu-se absolut la nimic.. decat savoarea ciocolatei inainte de trecerea dintre ani!
La multi ani tuturor celor carecitesc aceste randuri! Va pup! :))

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Noutăţi de pe rue Saint Sulpice: hârtia igienică are verticalitate!

AM CHEMAT PRIMAVARA

epilare definitiva..